På snickeri delen så håller John på att ta fram en fåtölj ”Larsen” sen tillverkar han också bilar, traktorer och speldosor.John har även blivit tilldelad stipendium från statenskunstfond. Han kommer att åka till Japan i Oktober med nio andra möbelsnickare och utföra tre masterclass i Japanska snickeriartekniker.

Själv så är jag mammaledig just nu. Men jag fick ett roligt beställningsjobb för någon vecka sedan som jag inte kunde säga nej till. Adamsky reklambyrå beställde två vaser till en reklamfilm för Volvo, det skulle bygga upp en keramikverkstad till filmen. Lite kul tyckte jag. Jag har också börjat planera inför årets vårvaser, i år kommer det att stå årtal under vaserna sen är tanken att de skall variera i färg och form från år till år.

Man börjar känna att våren inte är allt för långt bort nu! det droppar från taken solen lyser och inspirationen flödar!

HANTVERK VÄSTERBOTTEN