Specialbeställningar

Genom att specialbeställa handtillverkade keramik- och möbler från Humlebäck är ett säkert sätt att få en helt unik och fantastisk produkt, oavsett om den är till dig själv, att ge bort eller ditt företag. Vi tillverkar keramiska föremål och möbler på beställning. På möbelsidan har vi stor kompetens inom finsnickeri och intarsia. Vi tillverkar unika möbler och platsbyggd inredning.

 

Humlebäcks keramik finns redan på ett flertal restauranger och företag.


Handgjord keramik på beställning

Du kan beställa produkter efter dina egna önskemål. Vi tillverkar keramikprodukterna i vår verkstad här i Långed, Nordmalings kommun som ligger i norra Sverige. Få inspiration av produkterna vi redan säljer i webbshopen och anpassa dem efter dina egna önskemål. Eller kom med helt egna idéer på vad du är ute efter så kan vi tillverka det åt dig.

Små vaser

Vi har redan idag ett utbud av unika små handgjorda vaser. Önskar du kanske någon annan form, färg eller storlek? Kontakta oss så kan vi hjälpa dig. Vi gör specialbeställningar på handgjorda små vaser.

Exklusiva kökstillbehör

Vi tillverkar idag exklusiva pepparkvarnar med tillhörande saltkar, serveringsbrickor i olika storlekar och andra kökstillbehör. Vi kan tillverka olika kökstillbehör på beställning också. Så får du som kund en helt unik produkt, precis som du vill ha den.

Möbelsnickeri och möbler på beställning

Våra goda kunskaper inom möbelsnickeri och finsnickeri gör att vi kan tillverka och leverera det allra finaste slutresultaten. Vi jobbar mycket med intarsiainläggningar och faner. Hör av dig till oss så pratar vi mer om vad du vill beställa för möbler och finsnickeri så kan vi hjälpa dig.

Miljövänligt hantverk

I vårt arbete är miljöansvaret en viktig del för oss. Tillverkningen i vår verkstad sker med tänket att alltid jobba på ett miljövänligt sätt och välja miljövänliga material. Vi tycker att produkterna ska vara en förlängd arm av naturen i stället för ett resultat av den.

Genom att hålla vårt hantverk miljövänlig och hållbart kan du som köper våra produkter känna att du gör ett miljömedvetet val.

Skicka gärna ett mejl med eventuella förfrågningar.